Nou, dat was het dan. Dit is de laatste posting in deze challenge. Ik vond het erg leuk om te doen, al kostte het soms wat moeite om elke dag wat te plaatsen. Ik heb wel het idee dat ik door deze challenge wat persoonlijker ben geworden, al was dat vooral in het begin behoorlijk van toepassing.

30 dagen bloggen is, ondanks wat moeite, toch goed vol te houden. Dat is me niet gelukt voor mijn 365 dagen project. Ik ben één keer vergeten een foto te maken en daarna er meteen maar helemaal mee opgehouden. Wel jammer, maar misschien onderneem ik nog eens een nieuwe poging. Dan begin ik op 1 januari, kan ie in het rijtje van goede voornemens.

Nu deze challenge voorbij is, ga ik weer wat met het uiterlijk van mijn blog aan het werk. Ik ben er nog steeds niet helemaal tevreden over. Ik wil het wat kleurrijker, gezelliger, knusser. Dat wordt dus een volgende challenge! Tips zijn welkom…

Pin It on Pinterest