Vandaag gaan we op stap voor de UPC, we gaan naar Boeken rond het Paleis. Dat is buiten en de weersvooruitzichten zijn niet denderend. Daarom ga ik vandaag maar voor een gemakkelijke outfit met schoenen waar ik geen natte voeten in krijg. Dus wordt het een spijkerbroek met een ruitjesblouse en mijn Dr. Martens er onder.

Eigenlijk heb ik geen eigen stijl qua kleding. Ik draag meestal casual kleding, dingen die gemakkelijk zitten. Nu het weer wat kouder wordt, kunnen de maillots, de rokjes en de laarzen weer uit de kast. Daar voel ik me altijd wel prettig in.

Sowieso vind ik winterkleding fijner dan zomerkleding. Misschien kan ik me in mijn zomerkleding minder goed verstoppen, ik voel me er minder prettig in. In de herfst en winter komen de sjaals weer tevoorschijn. Heerlijk vind ik dat, ik heb er dan ook een hele hoop.

Voor morgen ben ik er nog niet helemaal uit. Ik moet nog even naar de weersvoorspelling kijken.

Morgen: Mijn broers en zussen

Pin It on Pinterest