Een tijd geleden ontdekte ik de Hipstamatic app voor de iPhone. En in plaats van een Holga camera, heb ik die app aangeschaft. Want met deze app maak je digitaal foto’s met je iPhone en krijgen ze een analoog uiterlijk. Ik ben ondertussen helemaal fan van Hipstamatic en als ik met de iPhone foto’s maak, gebruik ik altijd deze app.
Niet iedereen vind het een leuke manier van foto’s maken. Joris vindt de foto’s maar onduidelijk en absoluut niet mooi. Ik vind ze leuk en nostalgisch. Het heeft wel iets.

Vandaag kwam er een update uit, versie 150 is sinds vanochtend te downloaden. Meteen gedaan natuurlijk!
Er zitten leuke extra’s in, zoals een random functie, waarmee je door te schudden willekeurige instellingen krijgt. En een nieuwe flitser, de dreampop. Ik ben nog steeds op ontdekkingstocht, blijf aan het uitproberen met rolletjes, lenzen en flitsers. Voor mij is dit echt de leukste app op mijn iPhone.

Badjas aan #BentheMickey

Pin It on Pinterest