Gisteren zijn Bas (broer van Joris) en Silvia (nu dus officieel mijn schoonzus) in het huwelijksbootje gestapt. Ze zijn in Oisterwijk getrouwd, tijdens Oisterwijk Sculptuur. Erg leuk! En ze zagen er allebei prachtig uit. Ik heb foto’s gemaakt toen ze aan kwamen lopen. Het was de eerste keer dat ik ze in trouwkleding zag, en had er wel wat moeite mee om mijn tranen binnen te houden.
De ceremonie was ontzettend mooi en emotioneel. Sterre mocht de ringen brengen en dat deed ze heel goeden plechtig. Ze nam haar taak erg serieus. Na de ceremonie zijn we foto’s gaan maken, hebben we ontzettend lekkere champagne gedronken en daarna hebben we heerlijk gegeten. De meiden waren inmiddels al bij opa en oma. Na het eten konden we meteen gaan feesten en dat hebben we dan ook goed gedaan!

Het was een geweldig mooie dag met een prachtig bruidspaar!

Trouwlaantje

Pin It on Pinterest