Vandaag was het de dag van het vrijgezellenfeest van mijn aanstaande schoonzus. Als schoonzus mocht ik ook mee. En dat vond ik wel spannend, want de andere meiden had ik nog niet vaak gezien. Het is dan altijd maar even afwachten of het klikt.
Maar dat ging goed, het was heel gezellig. Het was allemaal goed geregeld en we hebben ons prima vermaakt.

’s Ochtends zijn we bij elkaar gekomen in Eindhoven en na wat eten en kadootjes, zijn we naar Den Bosch gereden. Daar hebben we een tocht gedaan met een solex. Wel met aangepaste route vanwege de demonstratie van extreem rechts. De man van de verhuur leek het niet zo’n goed idee als we daar middenin terecht zouden komen.
Erg leuk om op zo’n solex rond te rijden. Op het eind was ik wel high van de bezineluchten en uitlaatgassen, maar het was leuk om een keer te doen.

Na een drankje zijn we gaan eten bij de 4 Azen. Daar had ik al een keer met het werk gegeten. Ik was toen net zwanger van Benthe en kon toen niet zo genieten van het eten. Maar vandaag heb ik echt heerlijk gegeten!
Hierna gingen de meiden weer naar Eindhoven. Ik besloot dat het genoeg was voor vandaag. Dus ik ben lekker op tijd thuis en drijf nog even uit met een wijntje. Morgen lekker uitslapen, want Sterre en Benthe logeren bij opa en oma!

solex

Pin It on Pinterest